Šance na otěhotnění po vysazení antikoncepce

Dobrý den, chystám se vysadit antikoncepci po 7 letech užívání. Nyní dobírám antikoncepci Vonille, zbývají mi ještě 2 aktivní tablety, pak následuje 4denní pauza. Chtěla bych se zeptat, zda mohu mít nechráněný styk 1. den 4denní pauzy, aniž by hrozilo otěhotnění, když se pak už nechystám dál antikoncepci brát. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lucie. 1. den 4 denní pauzy jste ještě před otěhotněním chráněna. V této pauze by se u Vás mělo též objevit menstruační krvácení. V případě nejistoty v užívání antikoncepce se můžete podívat na doporučení na našem webu či fcb....http://www.neumed.cz/informace/antikoncepce.php

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x