Selhani antikoncepce?

Mohla bych se prosim zeptat, uz 2 tydny pouzivam antikoncepci, a vcera jsem mela styk s partnerem, a dneska jsem nasla nejakou hnedou skvrnu na kalhotkach ... je mozne ze jsem tehotna?

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Pokud jste antikoncepci správně užívala, těhotná nejste. Hnědá skvrna je známkou mírného zakrvácení, které nejpravděpodobněji vzniklo při drobném poranění sliznice při pohlavním styku. Možnost, že se jedná o krvácení způsobené hormonální nerovnováhou při užívání antikoncepce považuji za méně pravděpodobnou, vzhledem ke krátké době, po kterou antikoncepci užíváte. v případě, že krvácení zesílí nebo se bude špinění opakovat i v příštím cyklu, bude třeba konzultovat gynekologa.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: