Síla menstruace po vyvolávací injekci

Dobrý den,cca 5 dní po vyvolávací injekci se objevila velmi slabá menstruace (spíše špinění, jež vypadalo jako počátek). Začala jsem tedy, v tento první den, brát antikoncepci. Druhý den již ovšem nic. Je možné, že skutečně byl menzes takto slabý? Neměla jsem HA raději nezačínat brát? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Menses po vyvolávající injekci může být slabší pokračujte v antikocepci, pro jistotu si můžete udělat gravitest a když by i další menstruace byla slabá bylo by vhodné vyšetření. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Od rozšířených žil k neplodnosti?
Články: Od rozšířených žil k neplodnosti?
Křečové žíly často obtěžují...
Lze se bránit lékům způsobujícím ospalost?
Články: Lze se bránit lékům způsobujícím ospalost?
Většina léků má kromě...
Na co byste neměli zapomenout při léčbě kortikoidy: 1. část
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Impotence
Články: Impotence
Nedostatečná tuhost...
Probiotika chrání kojence před atopickým ekzémem
Články: Probiotika chrání kojence před atopickým ekzémem
Kojící matky mohou významně...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: