Sifilis

Dobrý den, potřebovala bych se zeptat. Asi před 5-ti týdny jsem měla rizikový orální sex. Nedošlo k vyvrcholení do úst. Ale i přesto mám obavu jestli jsem nechytla nějakou pohlavní nemoc. Spíš mám konkrétně na mysli sifilis. V oblasti levého třísla se mi vytvořili malé nebolestivé pupínky, jeden jsem měla ještě asi 2 cm nad klitorisem, ten již zmizel. A asi před 3-ma dnima jsem měla trochu krvavý výtok, který již nepokračuje. Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, syphilis se nepřenáší jen při vyvrcholení, ale při celém pohlavním styku i nedokonaném, tvrdý vřed -tedy první stadium syphilis můžete mít v pochvě , na malých i velkých stydkých pyscích , na rtu , v krku...., vřed nebolí ,jestli je či není syphiliticky pozná jen zkušený dermatolog, v tom případě ho navštivte a pan doktor Vám udělá testy a tím syphilis vyloučí, s pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: