Skleroza

Dobr den, mam takovy problem že hodně zapominam a to posledni rok, a je my 35let. nekdy se proste malo soustedim a nebo nevyšimam sy třeba vecy oklo mně kdyš řidim, ale horši je to že pořad na neco zapominam, dřiv min ale ted je toho nejak vyc a vyc, a začinam trochu mit strach co se děje jestly je to normalni už v mym věku nebo NE? a taky bych potřebovala poradit, jestly teda potřebuju, kam mam zajit na vyšetřeni? nebo jestly třeba stači použivat nejakou dobu lecitin nebo ginko bilova. byvala jsem taky hodně unavena ale ted už min, stravuju se jinak asy mesic,mam poradkyni přes vyživu, a mam taki hodně stresu v pracy, taky hodně cestuji, jetstly je taky tohle duvod me sklerozy? dekuji za odpověd. Diana.

Odpověď odborníka:

Nejlepší by asi byla konzultace s psychologem, případně na psychiatrii, což je oddělení, které se předčasnou demencí zabývá.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x