Škodlivost inhalace při chronickém zánětu ucha-dodatek2

Paní doktorko, zprávu jsem přiložil v PDF formátu a odeslal jako foto i když to foto není. Posílám ji opět jako foto i jako video (i když to také video není). Když to nevyjde, jakou mám možnost Vám poslat zprávu jako PDF když to webový formulář neumožňuje? Díky za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, děkuji, zprávu jsem si přečetla. Službumající lékař vyslovil podezření na vestibulární syndrom /t.j. onemocnění statokinetického aparátu-tj. polohového - umístěného v uchu - o kterém jsem se zmiňovala v předešlé odpovědi/, který může být přítomen při chronickém zánětu středního ucha. Má vaše maminka chronické závratě? Lékař doporučil vyšetření na ORL /na "krční" ambulanci/, kde bude Vaše maminka vyšetřena, podle výsledku vyšetření se pak lékař ORL vyjádří ke vhodnosti inhalací. Pokud ale mamka ty potíže měla v těsné návaznosti na inhalování, pak bych již inhalace neprováděla, vyčkala na výsledek ORL testů. S pozdravem.

MUDr. Anna Svatová Bodnárová
MUDr. Anna Svatová Bodnárová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Léčebna tuberkulózy a respiračních nemocí Janov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x