Skoliosa bolesti v těhotenství

Před 3 roky jsem začla mit problemy s rukou, objevila se boule za pravym zapěstim, opakovane mě léčili na tzv. Zánět šlachy ( elekřina, magnetická rezonance v oblasti zapěsti, napinací náplasti..vždy zabral až myslim,že to byl kalciovy obsřik). Bolest ruky neustupovala a po 2 letech mi doktor řekl, že v dětství bylo něco přeskočeno a ja mam SKOLIÓZU PÁTEŘE tzv. ESKO v 3. a 9. obratli. Udajně mi tato příčina způsobuje bolest v ruce (pry mi to tlači na nerv). Jsem celkem zoufala, že mi to řekli až po 28 letech, s tim už bohužel nic neudělám, a proto potřebuji poradir aspoň s koupi vhodné MATRACE. Jsem v 5-tém měsíci těhotenství nemohu dospat rana kvůli nepříjemným bolestem zad. Nevim jak jinak si pomoct, zkusila jsem si ustlat na zemi v a spani bylo rozhodně klidnějši. Co se týka cvičeni, prý to teďka není vhodné mam se jen protahovat, ovšem netušim jak. Prosím, můžete mi poradit co v mé situaci dělat. Děkuji moc za kladné vyřízení Nikola.

Odpověď odborníka:

Ano možné to je...každopádně se poraďte na neurologii a nějaké léky na bolesti vám snad dají, alespoň na to vyspání to je potřeba určitě, od 5. měsíce by se něco brát mohlo...jinak zkuste RHB lékaře a fyzioterapeuta, protažení vám určitě ukázat musí...včetné té rady na tu matraci, to je potřeba opravdu řešit osobně.

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x