Skoliosa

Dobry den, mam takovou prosbicku, mel jsem bolesti v bederni pateri a resil jsem zanet mocovyvh cest tak jsem se zastavil u urologa, jestli to nemohou byt ledviny, po vysetreni moznost vyloucil, ale rekl mi, ze mam skoliozu patere, ze je i vybocena. Kdyz jsem s tim byl ale u praktickeho lekare, rekl, ze skoliozu nemam a dal mi letacek se cviky pri bolesti patere s tim, ze mam cvicit 5 minut denne a v pripade ze se to po tydnu nezlepsi, ze mi napise rehabilitace. Me ale vrta hlavou, jestli skoliozu mam nebo ne, urolog mi rekl, ze mam i vychylenou pater, ja at se fotim jak chcu, vsimam si, ze mam jedno rameno vys a druhy niz a ze pri upazeni rukou k telu na jedne strane mezi rukou a zebrem je mensi mezera nez na druhe, zkratka, mam podezreni na skoliozu, tak jsem chtel moc poprosit, jetli by jste se prosim mohli podivat na prilozene fotky a rict svuj nazor, nevim, ktery doktor ma pravdu ale podezreni a obavu ze skoliozy mam... Moc dekuji vice fotek tady: http://davemax34.rajce.idnes.cz/nastenka/

Odpověď odborníka:

Dobrý den , dle přiloženého obrázku je patrmé , že skoliozu máte , nemusíte se ale děsit , navštivte pracoviště rehabilitace a nechte si poradit od fyzioterapeuta co dělat a jak cvičit

prim. MUDr. Jaroslav Pišvejc
prim. MUDr. Jaroslav Pišvejc

Specializace: Rehabilitace a fyzikální medicína
Pracoviště: Lázeňský hotel MONTI SPA, Františkovy Lázně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: