Skolióza páteře

Dobrý den, prosím Vás měla bych na Vás dotaz. Asi před měsícem jsem prodělala silnou hnisavou angínu v krku a po dvou týdenních antibiotikách mi u poševního vchodu se po obou stranách objevily takové malé boule. Na jedné straně se už úplně ztratila ale na té druhé straně přetrvává. Při vzrušení nebo při velkém stresu boule zduří a bolí na dotek a postupně velikost i bolest potom odeznívá. Ihned jsem navštívila gynekologii kde mi bylo zděleno že z gynekologického hlediska to není, ale prý že by to mohlo být způsobeno nějakýmy sedacími hrboly. Trpím i skoliózou páteře tak bych se chtěla zeptat jestli by to mohlo být způsobeno třeba i těma zádama a jestli ta druhá boule třeba odezní taky. Mockrát děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Hrboly sedacích kostí jsou od poševnícho vchodu vzdáleny cca 10 cm , jeví se mi tedy nepravděpodobné , že by byly zdrojem potíží. Popis je však nejasný a může se jednat i o zvětšené lymfatické uzliny či reakci po angině. Doporučuji navštívit praktického lékaře s odběrem krve při normálním nálezu pro jistotu ortopedické vyšetření

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pomozte si cvičením od bolestí zad
Články: Pomozte si cvičením od bolestí zad
Základem zdraví je zůstávat...
Pozor na lupénku. Zvyšuje riziko rakoviny
Články: Pozor na lupénku. Zvyšuje riziko rakoviny
Existují dva typy rakoviny...
Vápník raději v potravě, nebo v  doplňcích stravy?
Články: Vápník raději v potravě, nebo v doplňcích stravy?
Pády, klopýtnutí, zlomené...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: