Sniži to ucinek antikoncepce?

Dobrý Den měla jsem průjem asi dvě hodiny před uzitim pilulky uzila jsem pripravek gastrophyt a chci se zeptat jestli to snizilo nejak ucinek antikoncepce do pohlavniho styku mi zbyva uzit jeste 3 pilulky.Takže doufam ze se nemuze nic stat

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ovlivnění účinku antikoncepce nelze vyloučit a proto si raději pořiďte a použijte ještě navíc kondom.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x