Softine

Již jsem Vám psal a nyní poslední dotaz. Partnerce krvácení neustávalo, ba naopak. Po telefonické domluvě s doktorkou (navštíví ji v pondělí) vynechá týden užívání a příští sobotu (už budeme na dovolené) opět začne. Bude v průběhu týdne kdy vynechá stále chráněna? Až si v sobotu vezme prášek již druhý den je 100% chráněna? Děkuji Vám mnohokrát a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

V týdnu bez užívání nelze 100 procentní ochranu zaručit, po opětovném nasazení antikoncepce bych pro jistotu/ protože nezačne první den menses/ v prvním týdnu použil ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x