Špatná plomba

Dobrý den, při rentgenu mi bylo zjištěno, že mi má bývalá zubařka udělala špatnou plombu ( zasahuej prý až do kosti) . Zub mě někdy pobolívá...je to možnné, že je to způsobeno touto špatnou plombou? Zub jinak není citlivý na studené, teplé, na skus ani na poklep.

Odpověď odborníka:

Bolesti by mohly být způsobeny drážděním kosti plombou, stejně tak i nedostatečným odstraněním zubního kazu pod plombou.

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nehtová rovnátka – bezbolestné řešení zarůstajících nehtů
Články: Nehtová rovnátka – bezbolestné řešení zarůstajících nehtů
Tahle potíž dokáže člověka...
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
I lidé malého vzrůstu mohou dělat vysněné povolání
Články: I lidé malého vzrůstu mohou dělat vysněné povolání
Lidé s menším vzrůstem sice...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Vyšetření sluchu
Články: Vyšetření sluchu
Co vše má obsahovat...
Vyšetření osteoporózy
Články: Vyšetření osteoporózy
Cílem vyšetřovacích metod u...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: