Špatná slyšitelnost

Prosím mám dotaz,byla jsem na audiu kde se potvrdila slabá slyšitelnost nízkých tónů. Brala jsem injekce B12 a B6 ,ale po 3 měsících mám problém stejný jak se to dá léčit.Je mi 64 let. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vážená paní Vlasto, obnovit sluch při senilní involuci nelze. Pro tyto případy jsou k dispozici různé systémy sluchadel, které umožňují využít zbytků sluchu pro zlepšení kvality hlasové komunikace. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: