Špineni mimo menstruaci a beru antikoncepci

dobry den,chtela jsem se zeptat jestli je normalní,kdyz špinim mimo menstruaci.Menstruce mi skoncila v utery a v patek jsem mela pohlavni styk s přitelem a vynechala jsem jednu tabletu dekuju za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při vynechání tabletky se samozřejmě špinění může objevit. Důležité je také to, jakou tabletku jste vynechala, v některých případech může být snížen pak i antikoncepční účinek.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: