Srůsty?

Dobrý den před pěti lety jsem mela porod císařským řezem. Poslední rok se mi objevuje jen při stolici bolest v podbřišku. Je možné, že by to mohlo být spojeno s císařským řezem? Bolest je blízko u té jizvy. Před čtyřmi lety vzhledem k anamnéze otce, (rakovina tlustého střeva) jsem byla na kolonoskopii a našli mi jen hemoroidy, ale bolest nemám v konečníku nýbrž v podbrisku. Děkuji za odpověď. Je mi 42 let

Odpověď odborníka:

Není příliš pravděpodobné,že by se srůsty objevily až 5 let po operaci, pokud je gynekologický nález včetně ultrazvuku v normě bylo by vhodné chirurgické vyšetření. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x