Stafylococcus aureus

Dobrý den, prosím Vás, už sedm roků trpím tím, že mám v dutinách usazeného zlatého stafylokoka, jak se lidově říká. Každoročně jsem tak na čtyřech dávkách antibiotik. Často mně bolívají dutiny a vytéká zelenožlutá tekutina a tvoří se mi v nose krusty. Nos si ošetřuji výplachem slané vody, stříkám Vincentku, natírám mastí Nisita. Od srpna beru autovakcínu. Myslíte si, že tohle vše dělám dobře a konečně se toho stafylokoka zbavím? Děkuji za odpověd a přeji pěkný večer. Vašíčková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nedá se předem předvídat, ale proč byste to jinak dělala, kdyby nebyla naděje?...jistotu vám ale nikdo nedá, děláte to ale jistě dobře. Záleží hodně na celkovém stavu vaší imunity, já osobně bych zapojila ještě i homeopatii. Zkuste i výplachy nosu slaným roztokem a přesličky a nebo pro ulehčení výplachu nosní sprchu neti /kontakt :http://www.volny.cz/m-musil/neti.htm / Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Dotaz ohledně nakažení | Od: Ivana Petiková | 18.2.2016 08:41
Dobrý den, kamarád měl stafylokoka v noze, byl v
nemocnici je už zaléčený, ale ještě je v
neschopnosti. Noha byla samý bolák. Je to
nakažlivé, můžu se nakazit?
Děkuji za odpověď
reagovat
re:Dotaz ohledně nakažení | Od: uLékaře.cz | 18.2.2016 09:13
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: