Stafylokok zlaty

Dobry den,mam nekolik let stafylokok zlaty. na imunologii zjistili,ze nemohu mit vakcinu.posilaji me na stomatologii,protoze to mam ve tvari a na jazyku.chtela bych vedet co me tam ceka ,antibiotika jsem mela nekolikrat ale nic nepomohlo.jake mam jine moznosti,pritel ma strach,ze nakazim deti.pomuze necemu CT vysetreni .dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Co Vás čeká na stomatologii netuším, možná odstranění problematických zubů. V tomto stavu antibiotika opravdu nepomohou, protože se jedná o nosičství. Ale CT vyšetření by možná odhalilo případný zdroj ( zuby, dutiny a tp. )

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Čtyři tipy, jak zabránit rozvoji cukrovky 2. typu
Články: Čtyři tipy, jak zabránit rozvoji cukrovky 2. typu
Dědičné předpoklady ani věk...
Výplachy nosu při rýmě pomáhají malým i velkým
Články: Výplachy nosu při rýmě pomáhají malým i velkým
Rýma u batolete bývá...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Trápí vás abstinenční příznaky při odvykání? Víme, jak na ně
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x