Staloral

Dobrý den, můj 14-tiletý syn dostal v říjnu od paní doktorky Staloral , ale byl nemocný a pak očkovaný s reakcí .....tak jsme pořád čekali ........ pak jsem měla obavy aby neměl na to alergickou reakci tak jsem užívání oddalovala .......... a ještě jsme vakcínu nazačali užívat , je pořád v ledničce ......chtěla bych se zeptat zda s tím můžeme začít i teď v měsíci únoru ? jestli to něčemu nevadí ? Syn mívá konec května až červen alergickou rýmu a svědění očí , každý rok to trvá tak měsíc. jinak užívá při problémech xyzal děkuji moc za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zkontrolujte si hlavně dobu trvanlivosti vakcíny. Jinak není problém začít v únoru - úvodní léčba trvá cca 14 dní, takže do začátku sezony máte ještě dost času. Začněte dle doporučeného postupného dávkování až do udržovací dávky. Staloral 300 se snáší velmi dobře, takže nemějte z léčby obavy. Pokud by se nějaké projevy objevily, kontaktujte svého alergolgoga.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: