Staloral 300

Dobrý den, 2 roky jsem užíval na alergii tento přípravek. Po letních měsících jsem naprosto zapomněl zažádat o další vakcíny Staloralu. Až nyní po půl roce od přerušení jsem si vzpomněl, že mi došli tyto vakcíny. Je možné ještě nějak navázat na zahájenou ale před půl rokem přerušenou léčbu Staloralem 300? Nebo tento přípravek je už pro mě naproto vyloučeným, když jsem přerušil léčbu? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, poku jste přerušil léčbu na 6 měsíců, bylo by možné v léčbě pokračovat, ale muselo by se opět začít úvodní dávkou a dále pokračovat dle klasického schématu. Chtělo by užívat vakcínu alespoň 3 roky, aby měla dostatečný efekt.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: