Štítná žláza a chlorella

Dobrý den, moje diagnoza je autoimunitní chronická thyreoiditida,lat. prim.hypothyreosa na subst. užívám euthyrox 50 každé ráno. Můžu souběžně užívat chlorellu pyrenoidosu? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud mate štítnu žlázu dobře dosubstitovanú, můžete chlorellu užívat. Zdravím.

MUDr. Magdaléna Škovranová
MUDr. Magdaléna Škovranová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Endokrinologie - Diabetologie, Praha 22

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: