Štítná žláza a ivf

Dobrý den. Potřebovala bych poradit. Mám za sebou neúspěšné ivf, před kterým byla hodnota TSH 6,88. Nyní se chystám na 2. pokus IVF a hodnota TSH klesla bez léčby na 3,07 (fT4 17,8). Jsou tyto hodnoty v pořádku pro otěhotnění a zdravý vývoj miminka? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, normální hodnoty TSH jsou 0,37-5 a u fT4 je norma 9,8 - 23,1. Obě hodnoty jsou u Vás tedy v normě a měly by být v pořádku i pro otěhotnění. Nicméně jelikož dříve bylo TSH u Vás nad normu, je vhodné stav štítné žlázy kontrolovat.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: