Stodette

Beru 2 roky stodette pokazde dostanu MS 3 den ale tedka posledni dva mesice dostavam 4 den a slabe krvaceni......je riziko otehotneni?

Odpověď odborníka:

dobrý den, pravděpodobně je to způsobeno ATK, může se změnit intenzita krvácení.pokud máte pochybnost, provedte těhot.test, riziko je malé.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: