Stodette - jen ro zmírnění menstruace?

Dorbý den. Má nová gynekoložka zjistila silný výtok a nějaké záněty (zatím neposláno do labor.) Předepsala mi Klion-D + Multi Acidophilus a doporučila mi začít brát HA Stodette jen pro to, aby mi menstruace zeslábla a byla více pravidelná - vím, že silná menstruace nepodpoří léčbu, ale bojím se, že mi HA zbytečně rozhodí celý organismus a nevím, zda má vůbec smysl využívt ty 3 blastry v palení Stodette. Ještě doplním, že sexuálního partnera mám nekolik let stejného, chráníme se kondomem a v budoucnu plánujeme miminko - proto nechci zbytečně do těla HA. Prosím Vás tedy o Váš názor. Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, nevím přesně jaké máte obtíže.antikoncepce Vám tělo nijak nezanese hormonama.to je již přežitek při dnešních moderních preparátech.rozhodně Vám nerozhodí hormonální cyklus.pokud je brát nechcete z jakéhokoli důvodu, poraďte se gynekoložkou.nevím,jak máte či nemáte pravidelný cyklus a zda jsou příčinou jen opakované záněty.na záněty je vhodný vagi C a dlouhodobé užívání wobenzymu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: