Antikoncepce stodette

Dobrý den, přecházím na antikoncepci Stodette z antikoncepce Chloe. Lékař mi řekl, že mám Stodette začít užívat po 7denní pauze (tedy po užívání neaktivních tablet Chloe). V letáku je však napsáno, že neaktivní tablety užívát nemám a stodette mám začít užívat ihned po dobrání aktivních tablet chloe, tedy bez menstruační pauzy. Můžu tedy začít brát stodette až po sedmidenní menstruační pauze? děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můžete si vybrat, buď začnete užívat Stodette po 7 denní pauze a nebo ihned bez pauzy (tedy bez užívání neaktivních tablet). Při obou způsobech budete chráněna.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: