Strach

  • Dotaz od: Magdaléna
  • Publikováno: 24.11.2011
  • uLékaře.cz

dobrý den Když jsem tedy byla vyšetřena MR + angiografie na mozkovou výdut a výsledek byl negativní.. mám tedy tomu rozumět tak že mi opravdu nic nehrozí ??? děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Myslím,že byste měla každopádně něco podniknout pro zmírnění svých úzkostí.Nikdy nemůžete mít jistotu o svém naprostém zdraví-to se týká každého z nás.Je to "riziko"života,které k našemu vezdejšímu přebývání neoddělitelně patří,počítáme s ním,ale nemělo by nás ochromovat.Moc doporučuji psychoterapii-ať už vedenou klinickým psychologem nebo lékařem-psychiatrem.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: