Strach z otěhotnění

Dobrý den,mám takoví problém.Beru antikoncepci Chloe.Pravidelně bez zapomínání akorát někdy nevezmu uplne v přesný čas (ale čas je v rozhraní 2 hodin).Mám strach z otěhotnění.Jaká je šance otěhotnit i při parvidelném braní antikoncepce?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při pravidelném užívání antikoncepce jste spolehlivě před otěhotněním chráněna.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: