Strach z otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné otěhotnět při pravidelném užívání hormonální antikoncepce?? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Když neuděláte chybu je gravidita více než nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: