Strach z otehotneni

ano beru je pravidelne.obcas treba o hodinu pozdeji.jeste jsem na pilulku nezapomnela.vsecko je v poradku.ale citim se nafoukla.tak mam strach jestli nemuzu byt vazne tehotna.

Odpověď odborníka:

Pokud se někdy zdržíte s užitím tabletky o 1 hodinu, účinek antikoncepce zůstává stále spolehlivý. Pocit nafouknutí může být i po dietní chybě.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: