Streptokok

Dobrý den, již 5 let mám neustálé, velmi bolestivé anginy s abscesy. Byla jsem pod antib. a pendeponem, ale nic nepomáhalo. V červnu jsem si nechala krční mandle vytrhnout. V posledním měsíci mám ale opět problémy s bolestí v krku, pí doktorka/praktická/ mi zase doporučuje pendepon, protože podle výtěrů mám neustále v těle streptokoka, ale já už jsem z neustálých antibiotik na dně a navíc k ničemu lepšímu nevedou. Měla jsem irůzné léky na posílení imunity, ale výsledek se nedostavil. Navíc pracuji jako učitelka - tudíž neustále mezi bacily. Prosím o radu, jak účinně posílit imunitu a jestli je pendeponizace řešení. Děkuji Gabriela

Odpověď odborníka:

Doporučuji léčbu autovakcínou, která se zhotoví z vlastních výtěrů nosu a krku.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: