Streptokok

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je mi 31 a před 2 týdny jsem dobrala penicilin na anginu, poté se bolest v krku vrátila, při výtěru našli streptokoka, nasadili mě Klacid antibiotika,beru je třetí den a začaly mě bolet kolena a klouby, můžete to být jen k těm antibiotikům a nebo je to následek anginy a streptokoka? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Neuvádíte, které klouby kromě kolen Vás bolí, takže těžko rozhodovat. Potřeboval bych znát výsledky odběrů a klouby vyšetřit. Bolesti obecně mohou souviset s infekcí, antibiotika je nevyvolávají.

MUDr. Pavel Růžička
MUDr. Pavel Růžička

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: