Streptokok

A ještě bych chtěla vědět, jestli je streptokok nebezpečný i pro nás, jestli se máme léčit nebo ne.

Odpověď odborníka:

Terezo, kontakt se streptokokem nemusí ještě znamenat nákazu. Pokud budete mít obtíže ve smyslu horečky nebo bolestí v krku, navštivte svého praktického lékaře, aby vás vyšetřil a případně nasadil antibiotika.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: