Streptokokus pyogenes

Dobrý den, již po páté tento rok mám v krku (v hrtanu) streptokoka - projevuje se bolestmí v krku, zvýšenou teplotou. 3x jsem ho měla začátkem roku a teď v listopadu a zrovna nyní. Minulý týden jsem byla na kontrolním výtěru a opět je tam. Pokaždé mi byla nasazena antibiotika (v listopadu Penbene a teď Dalacin) během dvou dnů jsem dostala suchý dávivý kašel. Léčím se na ORL, kde mi řekli, že mandle jsou v pořádku. (cca. před 2 lety mi z mandle odstranili čep a pod ním byl spálový bacil. V listopadu 2010 mi zjistili plicní chlamydie, které také byly přeléčený antibiotiky. Je vůbec nějaká šance se streptokoka úplně zbavit? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste vyzkoušel již dvoje antibiotika, pokuste se zjistit, zda by nebyla dostupná autovakcína (ptejte se cíleně vašeho lékaře, který vám opakovaně předepisuje antibiotika) a teprve potom bych volila alternativní přístup, mohla by vám totiž pomoci homeopatická léčba. Také je vhodné posilovat imunitu jako celek - zkuste třeba zelené potraviny /chlorella, zelený ječmen / . Není to léčba infekce, pouze zlepšení celkového stavu těla a určitý druh detoxikace. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: