Subklinická hypothyreoza a melano,

Dobrý den,v červenci jsem byla v Brně na Žlutém kopci operována kvůli melanomu,vzali mi sentinelovou uzlinu a byla provedena reexcize jizvy,nyní tam dojíždím každé tři měsíce na kontroly.Beru třetí měsíc antidepresiva Cipralex,na spaní Zolsanu a Neurol.Protiže se paní doktorce nezdál můj váhový přírustek,pocení atd,vzala mi krev na štítnou žlázu.Dnes jsem dostala žádanku na Endokrinologii na sono štítnice.Myslíte si,že to může mít spojitost s melanom,metastázy? Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Marie to určitě ne. Váhový přírůstek bych dávala do souvislosti s užíváním antidepresiv. Skoro každý s těmito léky nějaké to kilo bohužel přibere. Příjemné jaro

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: