Syfilis

Dobrý den, mám dlouhodobé problémy s lupy, začervenalý šourek(doktor mi na to řekl ze to je dáno počasím, není bolestivý) a poslední dobou jsem unaven, bolí mě hlava a v kříži (řekl bych, že to jsou ledviny) a po prsních svalech a předloktí se mi dělají malinké vřídky. Poslední dva dny se mi odlupuje kůže na prstech. Přikládám foto vřídku. Může jít o syfilis?

Odpověď odborníka:

O syfilis nepůjde, pravděpodobně je to folikulitida ( zánět vlasového koříku), požádejte vašeho kožního lékaře o vhodnou léčbu.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Tříselná kýla: nebojte se rázného řešení
Články: Tříselná kýla: nebojte se rázného řešení
Odstranění tříselné kýly...
Chřipka ohrožuje i pacienty se střevními záněty
Články: Chřipka ohrožuje i pacienty se střevními záněty
Chřipka je nakažlivé...
Poruchy spánku ve filmech Walta Disneye
Články: Poruchy spánku ve filmech Walta Disneye
Jednoho vědce z Barcelony...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
V laboratoři zjistí užívání některých drog i po měsících!
Sex a virová hepatitida C: opatrnost je na místě
Články: Sex a virová hepatitida C: opatrnost je na místě
Pro mnoho lidí je diagnóza...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: