Syfilis nebo něco jiného?

Dobrý den, chci se zeptat, jestli by podle Vás mohlo jít o syfilis nebo např. kapavku či chlamydie. Krom tohoto mám malé čepy v krku a trochu zduřelé krční uzliny, občasné pálení při močení, ale jinak vůbec žádné potíže. Jsem s přítelem tři měsíce a nedávno se mu objevila uzlina v místech slepého střeva, ale četl jsem, že u hubených jedinců může být uzlina viditelná i normálně. Díky za odpověď.

Odpověď odborníka:

Teoreticky by mohlo jít o chlamydiovou infekci, doporučuji preventivně vyšetření.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Články: Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Pálení a řezání v podbřišku...
Spolkněte kameru
Články: Spolkněte kameru
Jednoduché nahlédnutí do...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: