Těhotenská cukrovka

Dobrý den, mám těhotenskou cukrovku, měřím se glukometrem a hodnoty nalačno jsou v normě. Ale hodnota hodinu po snídani, ačkoli je do 40g sacharidů vyletí až na 12. Po obědě a večeři jsou hodnoty dobré. Do poradny mám jít až za tři týdny. Mám počkat, nebo tam raději zavolat, aby mi mohli případně včas aplikovat inzulin? Neublíží dítěti, když budu čekat?

Odpověď odborníka:

Můžete to telefonicky zkonzultovat u vašeho lékaře ale myslím že kontrola za 3 týdnu bude dostatečná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: