Tehotensky test

Dobry den, lze povazovat tehotensky test, provadeny z ranni moci 13 a 15 den po rizikovem styku, za spolehlivy? Dekuji :-)

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Nelze jednoznačně odpovědět. Jistý je krevní test,který určí i minimální množství tzv. těhotenského hormonu v krvi. Močové testy mají různou citlivost, ty nejcitlivější tuším od 70 jednotek. V tomto ohledu bych tedy je výsledek testu zřejmě správně, nicméně 100% to zřejmě není.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: