Těhotenský test

Dobrý den, včera jsem Vám pokládala dotaz ohledně vynechaných 2 prvních tablet z antikonepčního platíčka. Odpověděl jste mi, že otěhotnění je v tomto případě možné. Rozhodli jsme se s přítelem prášek "po" nevyužít a kdyby se stalo, tak si dítě necháme. Chtěla jsem se zeptat, kdy je vhodné a spolehlivé provést těhotenský test a jestli nevadí, že v braní antikoncepce pokračuji (pokud těhotná nejsem, nechtěla bych si rozhodit cyklus). Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Těhotenské testy mají různou citlivost ty nejcitlivější jsou positivní již 5-6 den po koncepci,ty méně citlivé v den očekávaných menses ,platíčko normálně doberte. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x