Těhotenský test

Dobrý den, pane doktore, chtěla jsem se zeptat, zda mohu věřit těhotenskému testu 14. dní po nechráněném pohlavním styku (Mamatest) ? Menstruaci jsem dostala o 5 dní než dříve a ještě k tomu dost nespecifickou, byla slabší než obvykle a ještě k tomu taková do růžova. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nic není stoprocentní, možno věřit tak na 90%- případnou graviditu potvrdí nebo vyloučí ultrazvuk

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: