Těhotenství

Dobrý den, už 2 měsíce jsem nedostala menstruaci, nejdříve jsem myslela, že to je zpoždění, protože jsem brala antibiotika a léky na vaginálního streptokoka. Dělala jsem si 2 těhotenské testy (každý jiné značky) a oba vyšly negativní. Je možné, abych byla těhotná, nebo to může být z těch léků? od té doby jsem byla u lékařky na kontroly,ale neříkala že bych byla gravidní,snad by to měla poznat ne? poslední pohlavní styk jsem měla před vánocema,ale vždy s prezervativem.děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, těhotenství v úplném začátku se poznatr nemusí, ale pokud byl před vánocema posl.styk, tak by to poznat bylo.spíše ¨se jedná o funkční poruchu cyklu.bylo by dobré navštívit gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: