Těhotenství

Dobrý den. zhruba před 3 týdny nám s přítelem praskl kondom,tudíž jsem si šla pro postinor. od té doby jsem měla pár pohlavních styků,ale s kondomem i sem používala vaginální globule.ve středu se měla dostavit menstruace,ale nedostavila. měla jsem mezitim 1x hnědý výtok a dnes mám znova,ale je doprovázený se svěděním pochvy. Je možné, že jsem těhotná, mám rozházený cyklus po prášku po nebo mám nějakou infekci?

Odpověď odborníka:

Dobrý den,spekulovat a teoretizovat lze o různých důvodech,ale praktický význam to nemá.Jednoznačně se hodí navštívit gynekologa a domluvit se s ním na vyšetření-

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Chřipka při cukrovce
Články: Chřipka při cukrovce
Pokud máte cukrovku neboli...
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Vyšetření krve u diabetika
Články: Vyšetření krve u diabetika
Je ve vlastním zájmu...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Vyšetření prostaty konečníkem? Chvilka, kterou zvládnete
Hypotenze
Články: Hypotenze
Hypotenze je označení pro...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: