Těhotenství

Dobrý den, před měsícem a něco jsem se rozešla s přítelem konkrétně 11. května, od té doby jsem si jednou zapomněla vzít antikoncepci a pak jsem jí užívala vždy do 12 h někdy i normálně v 10h(doba kdy bych jí měla normálně brát), ale většinou jak jsem chtěla, . A v květnu 28. jsem se vyspala s jedním klukem- sex bez vyvrcholení(u něho).. Ze začátku jsem si z toho nic nedělala, ale pak jsem si říkala, že můžu být klidně těhotná. Menstruaci jsem dostala, ale objevila se mi už den předem. Myslím na to od té doby každý den, od minulého týdne mám nafouklé břicho a trpím večer plynatostí a po ránu mám bílý výtok bez zápachu.. Hrozně se bojím, že jsem těhotná, je to možné ikdyž byl sex bez orgasmu? Až do teď jsem si myslela, že si to stresem přivolávám - je to možné? :(. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při nepravidelném užívání antikoncepce může být snížen antikoncepční účinek a těhotná můžete být i po sexu bez vyvrcholení. Udělejte si těhotenský test a uvidíte.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: