Těhotenství

Dobrý den, už 2 měsíce jsem nedostala menstruaci, nejdříve jsem myslela, že to je zpoždění, protože jsem brala antibiotika a léky na vaginálního streptokoka. Dělala jsem si 2 těhotenské testy (každý jiné značky) a oba vyšly negativní. Je možné, abych byla těhotná, nebo to může být z těch léků?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zajděte za svým gynekologem. Spolehlivě vyšetřením těhotenství potvrdí či vyloučí.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Streptokok v pochvě v těhotenství | Od: Petra | 10.11.2016 11:39
Dobrý den,
jsem na úplném začátku těhotenství.
Cca před rokem mi byl ze stěru
zjištěný streptokok a nyní se mi zase
vrátil. Kromě silnějšího mírně
nazelenalého výtoku žádné problémy
nemám. Doktorka mi naordinovala
léky na zavádění ale je mi jasné, že se
streptokoka už nezbavím. Můj dotaz
zní, jak velké je riziko, že kvůli tomu o
miminko příjdu nebo jak velké riziko
hrozí, že se při porodu miminko
nakazí. Mám ze streptokoka hrozný
strach a nechci ohrozit miminko.Děkuji
za odpověď
reagovat
re:Streptokok v pochvě v těhotenství | Od: uLékaře.cz | 10.11.2016 12:06
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám
lékař mohl odpovědět, poprosím Vás,
abyste dotaz zkopírovala a vložila přímo do poradny na těchto stránkách:
http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař
věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše
bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: