Těhotenství

Dobrý den, loni jsem porodila v 6.měsíci miminko,které po několika hodinách zemřelo, prý jsem měla nějakou vnitřní infekci a miminko bylo tak zasaženo, že nepomohla ani podaná antibiotika. (Už máme 4,5 letého zdravého syna) Po té jsem byla propuštěna z nemocnice mi řekli, že mohu po půl roce znovu otěhotnět. Teď chceme s manželem další dítě a tak jsem se šla k doktorovi poradit, zda není nutné nějaké vyšetření atd. a doktor mi řekl, že bych měla ještě brát antikoncepci na tři měsíce a k tomu kyselinu listovou. Že je to dobré pro plod i pro mě. A když jsem se ho zeptala, zda by bylo riziko, kdybych brala pouze vitamíny a ne už antikoncepci, řekl jen, že by mi to nedoporučoval, že bych měla brát antikoncepci ještě tři měsíce a pak ať vysadím a jak otěhotním, ať příjdu. Tak jsem se chtěla zeptat, zda je to nutné. Doktor není nějak výřečný, tohle mi řekl a šla jsem. Chtěla bych proto vědět názor i jiného lékaře. Teď je to už dva měsíce, co jsem teda antikoncepci ještě brala a k tomu teda i tu kyselinu listovou. Myslíte, že bych už třetí měsíc antikoncepci brát nemusela? Bude to risk? Nechci nic podcenit ale zároveň už nechcem čekat. Poraďte mi prosím. Děkuji Postředníková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, taktéž bych spíše doporučovala zvolit delší časový interval mezi jednotlivými těhotenstvími, zvláště měla li jste takto závažný infekt.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
zemřelo mi druhe ditě po dvou letech | Od: julie | 4.11.2015 21:41
dobry večer mam zejem kdo mi tady poradi zemrelo mi do dvou let druhé ditě to první zemřelo 7měsični ve mně bylo mtve a todruhe zemřelo v9měsicich ale žilo celych 9měsicu važila pouhych880g,byla v inkubatoru skoro4mesice a pak byla normalne v postýlce lezela od narozeni ve fakultni nemocnici v hk.celych8měsicu mnese zdazeji vhk zanedbali rikali nam celou dobuze to prezije ze holčička nenni v ohrozeni života ale mnela nemocne ledviny celou dobu nam rikalize jen jednu stoho seji udelali vyrasky do dnes nevedeli cojeto za vyrasky a pak nam rekli ze ledviny jsou negativni zeto dopadlo vse dobře ale v nejakem 3mesici nam to rekli ,my smanzelem jsme byli stastny ale po case sme byli zoufali bali jsme se oni a tak jsme chteli fekul.n.motol ale pry tam byla dovolena anase mala byla celou dobu v ohrozeni života nebali se nam ji dat domuu na skousku atak za 3dny jsme ji odvezli a holcicka s hk.odletela do motolu ale vhk.nam rikali zeje tam dovolena hahahaaa ale jeto k smichu vlastne nam zanedbali dite nase holčička potrebovala samozrejmne dialýzu ale bylo pozde byla skoro 14dni napojena a as stoh zemrela ale nikam do papiru to ty doktori nenapsali nevim co mam delat porad te nam jsme s tohos manželem v soku dekuji aberte mne tak jak sem to napsla ..... ,
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: