Těhotenství

Dobrý den paní doktorko,manželce je 44 let a po 4letém usilí se konečně dostala do jiného stavu.Při kontrole u svého lékaře ji bylo sděleno že vajíčko není na správním místě a že se zdá že neroste.Pan doktor nám dal ještě týden že pak se uvidí zda bude muset manželka na zákrok.Dotaz zní zda se dá něco dělat aby vše dopadlo dobře a zda toto nebylo ovlivněno užíváním allí,eregma max,zinek,magnesium.Dále prosím jestli dojde k zákroku za jakou dobu po zákroku může manželka opět otěhotnět a zda existuje nějaká léčba nebo léky aby vše proběhlo vpořádku a my se konečně dočkali miminka.Děkuji za odpověď Butora

Odpověď odborníka:

dobrý den, v současné době nemůžete dělat nic, teď je na přírodě, jak si se vším poradí. pokud dojde k zákroku, lze těhotnět po šestinedělí, resp.je vhodné vyčkat po 2.menstruaci. vhodné je užívat kyselinu listovou ještě před plánovaným otěhotněním, pestrá strava, nekouřit a nepít alkohol.držím pěsti,aby vše dobře dopadlo.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: