Těhotenství - krev v moči

V moci bilkovina a krev, nasledujici den ruzove kousky v hlenu po pouziti wc. To jeste dvakrat, jednou denne. Pak nic. Jaky vliv to ma na tehotenstvi -6.tyden? Na gyn. prohlidce jsem byla prd zjistenim tehotenstvi a dr. nic nerekla o tehotenstvi, objednana jsem na unor na preventivni kontrolu. Kdy zajit na gynekologii?? Jeste dotaz, od kdy nejdrive jde od ovulace videt tehotenstvi na utz? Ovulaci vim diky BT. Dekuji. Lecena jsem byla penicilinem.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, krev v moči může znamenat například infekci močových cest. Rozhodně bych tedy, zvláště pokud jste těhotná, doporučil návštěvu gynekologa, popř. urologie. Ultrazvukem lze prokázat těhotenství asi 5 týdnů od prvního dne posledních menses. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Schizofrenie
Články: Schizofrenie
Schizofrenie, doslovně...
Nemoc duše? Jen o tom schizofrenie není
Články: Nemoc duše? Jen o tom schizofrenie není
Schizofrenie hluboce...
S léčbou kýly neotálejte, není se čeho bát
Články: S léčbou kýly neotálejte, není se čeho bát
V minulém článku jsme se...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Články: Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Téměř všechny nádory tohoto...
Cukrovka může zapříčinit oční komplikace
Články: Cukrovka může zapříčinit oční komplikace
Pokud trpíte cukrovkou...
Léčba nádoru prostaty mívá nechtěné dopady. Lze je dostat pod kontrolu?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
Zánět zvukovodu
Články: Zánět zvukovodu
Zánět zvukovodu, otitis...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: