Těhotenství po agolutinu

Dobrý den, mám dotaz, moje poslední menstruace byla 24.6., cykly se pohybují okolo 35 dní. Menstruace se ale nedostavila, proto jsem 12.8. navštívila svého gynekologa, kde mi dal injekci na vyvolání MS. Druhý den na to jsem si zkoušela dělat ovulační test, který byl pozitivní, proto byl v tuto dobu pohl. styk. Velmi slabá menstruace, která trvala sotva 3 dny se dostavila 18.8. Chtěla bych tedy vědět, zda-li mohlo dojít k oplodnění v tu dobu, kdy ovulační testy byly pozitivní. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud byl ovulační test positivní tak k otěhotnění pochopitelně mohlo dojít. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x