Těhotenství po císařském řezu

Dobrý den, mám doma 2 syny(2004 a 2009) po spontálním porodu bez problémů. 4.4.2012 se mi narodila dcera akutním císařem pro hypoxii plodu (holka byla víc jak 12h bez vody).Ted jsem znovu těhotná.S manžele bychom si miminko chtěli nechat.Jsou velká ryzika?A zda bych mohla rodit spontálně,mám bikiny řez.Žádné jiné komplikace nebyly.Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Po císařském řezu budete hlavně ke konci gravidity více sledovaná, zda jizva po řezu je pevná, jiná risika prakticky nejsou, o vedení porodu se rozhodne při porodu ,podle velikosti, poloze plodu a další faktorů,předem na tuto otázku není možno říci na 100 procent ano. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: