Těhotenství po antikoncepci

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, za jak dlouho je zhruba možné, přijít do jiného stavu po braní antikoncepce?? Vím, že je to individuální, ale chtěla bych znát alespoň nějakou přibližnou možnou dobu, za jakou může dojít k otěhotnění? Zajímalo by mě to, protože jsme s přítelem začali zkoušet miminko, zatím se nedaří a tři roky jsem brala pilulky. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otěhotnění je možné prakticky ihned po skončení užívání antikoncepčních tablet.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: