Těhotenství po gama noži

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu bezprostředně po zákroku na Gama noži otěhotnět. Zda jsou nějaká rizika. Myslím tím špatný vývoj dítěte apod. Moc děkuji za odpověď. Petra

Odpověď odborníka:

Když byl již zákrok učiněn žádné risiko by nemělo hrozit,ale pro jistotu bych si to ještě na vašem místě ověřil na pracovišti,které zákrok provedlo. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: